Over mij

Een all-round filmmaker, motion graphic designer en visual artist met de drang naar expressie en om verhalen via verschillende media te vertellen. Soms ga ik zelfs oldschool schilderen.

Mijn verhaal

Mijn voorliefde gaat uit naar het maken van documentaires en ik ben vooral geïnteresseerd in onontdekte inspirerende menselijke verhalen. Mijn kracht ligt in de creatie, productie en de communicatie van creatieve concepten, zowel commercieel als artistiek autonoom.

Ik ben begonnen met video’s maken in 2003 tijdens mijn opleiding video bij Open Studio. In hetzelfde jaar ben ik begonnen met mijn studie bij de Academie voor Communicatie en Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en afgestudeerd in Communicatie & Multimedia Design. Daarna heb ik mijn avontuur voortgezet bij Universiteit Utrecht waar ik vervolgens afgestudeerd ben in Theater-, Film- en Televisiewetenschap.

Mijn visie

Tijdens mijn jeugd ontdekte ik dat films, in het bijzonder documentaires, erg inspirerend kunnen zijn en een positief effect kunnen hebben op mensen. Deze films hebben mijn leven beïnvloed en ik heb mijn passie gevonden in het zelf vertellen van verhalen. In ruil hiervoor probeer ik anderen te inspireren door het vertellen van verhalen die verteld moeten worden.

Onder de indruk? Neem contact met me op!